review

Geef je ons een review op Google?

Ben je bij ons geweest? Wij zouden het fijn vinden als je HIER een review van je bezoek wilt geven. Hieronder een paar reacties van bezoekers. Dank jullie wel voor de mooie complimenten.

Gezellig pinball spelen kun je hier. Fijne sfeer, mooie locatie en een goede variatie flipperkasten. Ook lekkere broodjes en vriendelijk personeel.

Super leuke tent, n stuk of 10 pinballmachines en 2 arcademachines. Eigenaren zijn zeer vriendelijk en je kunt ook nog tussendoor iets te eten en drinken bestellen. €10 voor 4u onbeperkt pinball is n goeie deal!

Een leuke gezellige en ontzettende gastvrije gelegenheid, waar je naar hartelust op kan gaan in verschillende flipperspellen. Voor iedereen wat wils, er zijn zelfs arcadespellen te spelen. Heel fijn om weer eens nostalgisch oud te games.

Paar keer geweest. Mooie line-up van goed onderhouden flipperkasten. Kom er zeker vaker.

Een pinball locatie die ook lekker veel open is. Ik kom er graag om te oefenen en een stukje ontspanning.

Super leuk uitje voor volwassenen en kinderen! Je waant je weer terug in de tijd. Wij hebben een feest voor onze zoon gehouden. Goede communicatie vooraf en er werd rekening gehouden met onze wensen. Super aardige eigenaren. De gasten waren zeer enthousiast. Dankjewel Pinball Eindhoven!

Super locatie met mooie kasten en aardige eigenaren