review

Geef je ons een review op Google?

Ben je bij ons geweest? Wij zouden het fijn vinden als je HIER een review van je bezoek wilt geven. Hieronder een paar reacties van bezoekers. Dank jullie wel voor de mooie complimenten.

Leuke middag van 14.00u tot 16.00u met onze kinderen gehad bij de kids opening. Zij hebben zich goed vermaakt. Onze jongste op een krukje die speciaal even werd gehaald voor haar. Ze vonden het geweldig. En wij natuurlijk ook!

Verschillende flipperkasten, die goed zijn onderhouden. Koffie, thee, fris, limonade en wat lekkers is er ook te krijgen voor een schappelijke prijs.
Wij komen hier zeker nog eens terug!

Superleuk. Echt aan te bevelen voor een gezellige middag ouderwets plezier

Ben er vanuit België heen gereden met een kameraad. Het was er zeer leuk. Vriendelijke mensen en leuke kasten. Echt een aanrader. Ik ga zeker nog een terug

Gezellig pinball spelen kun je hier. Fijne sfeer, mooie locatie en een goede variatie flipperkasten. Ook lekkere broodjes en vriendelijk personeel.

Super leuke tent, n stuk of 10 pinballmachines en 2 arcademachines. Eigenaren zijn zeer vriendelijk en je kunt ook nog tussendoor iets te eten en drinken bestellen. €10 voor 4u onbeperkt pinball is n goeie deal!

Een leuke gezellige en ontzettende gastvrije gelegenheid, waar je naar hartelust op kan gaan in verschillende flipperspellen. Voor iedereen wat wils, er zijn zelfs arcadespellen te spelen. Heel fijn om weer eens nostalgisch oud te games.

Paar keer geweest. Mooie line-up van goed onderhouden flipperkasten. Kom er zeker vaker.

Een pinball locatie die ook lekker veel open is. Ik kom er graag om te oefenen en een stukje ontspanning.

Super locatie met mooie kasten en aardige eigenaren

Een onbekend maar geweldig leuk uitje in Eindhoven. In het Duits zeggen ze dan: Geheimtipp. Met vriendengroep van 14 personen (van rond de 60) hebben we een topmiddag gehad. Echt iedereen vond het leuk ’to play the sliver ball’. Erg vriendelijke en enthousiaste ontvangst. Absolute aanrader.

Super leuk uitje voor volwassenen en kinderen! Je waant je weer terug in de tijd. Wij hebben een feest voor onze zoon gehouden. Goede communicatie vooraf en er werd rekening gehouden met onze wensen. Super aardige eigenaren. De gasten waren zeer enthousiast. Dankjewel Pinball Eindhoven!

Gisterenavond met ons team wezen flipperen, een absolute aanrader! Mooie kasten, leuke spellen en uitstekend onderhouden. Technisch team staat paraat voor speluitleg en uitleg over de techniek.
Horeca is prima geregeld en tegen meer dan sympathieke tarieven!
Bevlogen team met vriendelijke en behulpzame mensen.
We hebben ons allemaal prima vermaakt.
Dat gaan we zeker nog eens doen!!!