Team Pinball Eindhoven

Maak kennis met het team van
Pinball Eindhoven!

Wie herinnert het zich nog?

In de friettent, de kroeg of de sportkantine. Flipperkasten in het wild waar je voor een euro een potje kunt flipperen.
Eind jaren negentig zijn deze voor een groot deel verdwenen. Het kostte te veel onderhoud om deze goed speelbaar te houden.
Wij hebben het fenomeen “flipperkast” weer opgepakt. Flipperen in Eindhoven weer toegankelijk voor het publiek. Bij ons kan je na betalen van de entree kosteloos op alle kasten spelen. Onze flipperkasten worden goed onderhouden en eventuele storingen snel opgelost.

flipperen in de kroeg
Wim, gastheer van het team en barman bij Pinball Eindhoven

Wim

“Hoe cool is dat?! Een eigen pinball club in Eindhoven. Ik haal mijn energie uit het beheren van de bar én het plezier van de gasten. Op onze eigen manier de jongeren kennis laten maken met dit fenomeen. Flipperen is een prachtig spel dat iedereen zou moeten kunnen spelen.”

Serf

“Sinds 2008 ben ik lid van de NFV en ben ik wedstrijden gaan spelen. Maar ik zocht iets dichterbij. Met Pinball Eindhoven hebben we een plek dichterbij kunnen creëren om mensen kennis te laten maken met het flipperen. Onze lang gekoesterde wens is in vervulling gegaan, we hebben een eigen flipperclub opgestart!”

Serf, wedstrijdleider van team Pinball Eindhoven
Linda, steun en toeverlaat van team Pinball Eindhoven

Linda

“Het flippervirus is bij ons in huis geslopen en het huis werd te klein. Een heuse flipperruimte huren en inrichten werd gerealiseerd. De heren zijn gastheer tijdens reguliere openingstijden en wedstrijden, in de vakanties ben ik de gastvrouw en open de club voor de kinderen die willen komen flipperen. Op de achtergrond zorg ik voor de website, de sociale media en de mail. Als je de club belt krijg je mij aan de lijn. Dit alles zorgt voor nieuwe uitdagingen die ik graag aan ga.”

Google Review: Super locatie met mooie kasten en aardige eigenaren